9/27/13

Alfaparf Yellow | Püsivärv 10.21 + 9% vesinik

Nagu ma lubasin, siis kirjutan Teile täna sellisest professionaalsest juuksevärvist nagu Alfaparf Yellow Color toon 10.21.

Kõigepealt tahaksin mainida, et kuna ma olen alati kasutanud kõige lihtsamaid poevärve, siis ei teadnud ma mitte kui midagi vesiniku valikust. Seepärast konsulteerisin Aranguri meeskonnaga, kes reageerisid mu kirjale koheselt ja olid väga lahkesti nõus mind aitama. Otsustasime, et katsetame  9% vesinikku. Pakk oli juba tellimisele järgneval päeval kohal.

Pakis oli vesinik, värvikreem, kaitsekile värvimise ajaks, Post Color šampoon ja mask, isiklik kirjake ja üliarmas pakike kahe testri ja väikese kaardiga. Mulle nii meeldib pakist üllatusi leida :)


Värv ise oli kreemjas ja ei lõhnand nii tugevalt nagu tavalised poevärvid. Segasin kokku ainult pool vesinikust ja pool värvist. Niiet jätkub kaheks korraks. Ma arvan, et väga hea diil on 8,00  eest kaks korda juukseid värvida :)


Peale kanda oli värvi lihtne, värv polnud liiga vedel ega ka liiga paks, täpselt selline paras, et oleks mugav peale kanda ja juurtel laiali hajutada. Siin on pildil näha kui värv oli peas olnud natuke alla poole tunni. Natuke aega peale seda lisasin juustele veidi vett, ajasin vahule ja tegin kõik juuksed 10 minutiks värviga kokku.


Peale mõjuaja lõppu pesin värvi maha ja hellitasin oma juukseid toitva šampooniga aloe veraga ja sügavalt niisutava maskiga maisiõliga, mida hoidsin peas 30 minutit. Juuksed olid nii pehmed ja mõnusad peale seda ning ei olnud tuntavalt kuivad nagu peale teiste värvidega värvimist. Kaasas olnud maski ja šampooni jätkub mul kaheks korraks, plus muidugi veel testrid. Samuti olid mu juuksejuured omandanud ilusa loomuliku pärliblondi tooni ning väljakasv ei olnud enam märgatav, super! 

Kuna mu kaamera ei taha millegipärast üldse õiget tooni pildi peale püüda (jätab varjude pärast mulje, et juured on tumedamad kui nad tegelikult on), siis lisan Teile õige mitu pilti sellest, millised olid juuksed enne ja pärast, et saaksite täpselt aimu kui heledaks suutis see värv mu tumedad juuksejuured teha :)

Enne:

                                                       
Pärast:


Kokkuvõttes olen ma selle värviga enam kui rahul. Annaksin sellele 5 punkti 5-st. Samuti kiidaksin Arangur meeskonda väga sõbraliku suhtumise eest klientidesse, tõesti suurepärane klienditeenindus, aitäh!

Alfaparf Yellow juuksevärvid leiate arangur.ee veebipoest, kus saate valida püsi- ja poolpüsivärvide ning paljude erinevate toonide vahel :)


4 comments:

 1. Super, nüüd julgen ise ka sealt tellida! :) Aga räägi, kunas roosasid micro loope ka peas näha saab?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hetkel ei ole neid veel pähe saanud. Suure hurraaga pidin panema aga siis mu kallis ema hirmutas mu ära ja tuletas meelde, et viimati kui mul olid blondid micro-loop pikendused, tuli mul pärast enda juukseid tohutult ära. Praegu veel kaalun ja mõtlen, mis saab. Kas julgen või ei, korra käis peast läbi mõte, et tellin mustad ka juurde ja teen täitsa kirjuks :P

   Delete
 2. Juuksed tulevad ju ära seepärast, et need kinnituste all olevad juuksed ei saa niisama ära tulla :) Muidugi võib see suure šokina mõjuda, et selline hunnnik juukseid korraga kaob :D Hakkan ise ka täna seda värvi muidu katsetama :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seda nüüd küll, aga mul olid ikka peale ära võtmist juuksed ikka korralikult vähem ka peas ja palju murdunuid juukseid :P Mul tol perioodil olid juuksed muidugi blondeerimisest ja sirgendamisest väga kahjustunud ja haprad ka. Eks lisaraskus pani veel põntsu neile.

   Ma tellisin just eile arangur.ee-st endale selle sama värvi uuesti, aga suurema vesiniku protsendiga, sest täna plaanis teine, alles jäänud pool ka värvist ära kasutada, juuksed juba välja kasvanud üle 1 cm. Teen katset ka 12% vesinikuga kuu-paari pärast, vaatab kui heledaks see teeb :)

   Delete