12/17/13

Depend | "Ühe õhtu ripsmed"

Mõtlesin ka mina siis, et võiks ühel jõulupeol särada pikkade ilusate ripsmetega ja kuna olin saanud ühest giveaway pakikesest Dependi kunstripsmed, siis sai ka ära proovitud. Mõistagi, ma aga nendega kahjuks peole ei jõudnud. Põhjus lihtne, ühe silma sain ilusti paika ja tulemus oli täitsa ilus ja mitte väga võlts aga teisega jäin hätta. Ma lihtsalt suutsin oma ripsmed koos kunstripsmetega kokku liimida, päris õudne asi, mida enne peole minekut teha :D Sikutasin need siis ära ja teise ka, mis sai ilusti ripsmetele pandud, kahju oli lausa ja asusin seda liimi ripsmetelt õliga maha võtma. Tükk aega võitlesin aga maha ta sain. Ilmselgelt tuleb seda värki enne harjutada ja kindlasti mitte siis kui on plaanis tunni aja jooksul kuskile peole jõuda :D

Kui kõik see välja arvata, siis tegelikult on Dependi kunstripsmed kindlasti ühed parimad ja ilusamad mida poodidest mõistliku hinna eest leida võib. Kasutamine on tehtud võimalikult lihtsaks ja liim kuivab ka täiesti läbipaistvaks, ainult mina, koba, ei saanud hakkama, sest varasemalt olen kunagi 15 aastasena ehk neid "Ühe õhtu ripsmeid" proovinud.


No comments:

Post a Comment