1/13/14

Nahadiagnostika | Laboratorios BABÉ

Mul oli umbes nädal aega tagasi võimalus olla üks neljast õnnelikust, kes sai nahadiagnostika BABÉ esindaja poolt ja mitu toodet enda vabal valikul. Diagnostika toimus Euroapteegis ja mina valisin toimumiskohaks Tartu apteegi, sest sinna on ikka aeg-ajalt asja. Kuna varem pole mu nahka keegi põhjalikult vaadanud, siis oli mul selle üle ainult hea meel, rääkimata sellest, et inimene, kes seda läbi viis, Hurmi, oli väga sõbralik ja abivalmis nõu andma. Tänu temale leidsin endale ka ühe uue lemmiktoote, mille endale ka juba soetasin aga sellest lähemalt mõnes tulevases postituses.

Olin eriti õnnelik kui kuulsin, et mu peanahk on ideaalses korras. Minule, kui suurele juuksehoolduse "hullule" on selline uudis väga meeltmööda. Näonahk samas mitte nii väga. Sain kinnitust sellele, et mul on seganahk. Nahal on mitmeid põletikulisi kohti ning kõige suurem õudus on muidugi suured poorid nina peal. Nendega olen ma kogu oma teadaoleva elu võitlend ja mitte miski pole aidanud. Isegi kui nädalaks ajaks on need olnud võimalik puhtaks saada, on ikkagi sama kiiresti mustad täpid tagasi.

Lahkusin ma sealt viie täissuuruses tootega:
Micellar Water (Mitsellaarvesi)
Exfoliating Cream (Kooriv kreem)
Skin Balance Moisturiser (Niisutav kreem, mis võitleb näo ebapuhtusega ja samas sisaldab matistavat puudrit, mis aitab võidelda näo läikimise vastu)
Anti-Hair Loss Shampoo (Šampoon, mis aitab juuste väljalangemise vastu, ergutab nende kasvu, stimuleerib vereringet ning kontrollib peanaha rasu eritust)
Roll-On Deodorant (Deodorant, mis võitleb higistamise vastu, sobib ka õrnale nahale, on alkoholivaba ning ei jäta plekke)


Kaasa sain ka väga palju erinevaid testreid, suuremaid ja väiksemaid:


Olen juba tegelikult teinud algust mõne toote kasutamisega, ma ei jõua ära oodata seda kui saan näha tulemusi ning sellest ka Teile rääkida. Ma tõesti loodan, et mul õnnestub näonahk enamvähem korda saada. Loodan ka, et šampoon aitab mind juuste kasvatamisel, sest tegu on väga kiidetud tootega, ootused on kõrged. Aga nendest toodetest põhjalikult millalgi tulevikus kui saan juba rääkida sellest kuidas need mõjusid ning anda põhjaliku ülevaate.

BABÉ tooteid võite leida erinevatest apteekidest.

Kuidas olete teie võidelnud suurte pooride ja kehva näonahaga? Äkki oskate soovitada mõnda head kodust nippi?

4 comments:

 1. väga head asjad punnidele on salitsüülhappet sisaldavad hooldustooted või siis eraldi apteegis müüdav salitsüülpiiritus .Samuti kasutan teepuuõli .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma olen proovinud teepuuõliga Australian Bodycare roll-on pulka aga mulle millegipärast eriti ei mõjunud.

   Delete
 2. Kuidas tulemused olid? Sooviks arvamust teada antud toodete kohta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siit leiad vastuse :) http://cairzu.blogspot.com/search/label/bab%C3%A9?m=0 

   Ütlen ausalt, et šampoon on täiesti lahti tegemata kuna seda peaks järjest kasutama aga mul on nii palju muid poolikuid šampoone kogunenud, deodorant meeldis väga. Testritest õliseebist ja aaloe geelist olen vaimustuses, samas jalakreem ja niisutav kehakreem jäid veidi lahjaks, ülejäänud testripakid kinnised veel.

   Delete