1/11/14

Tulemused | Inversion method, Clip-In pikenduste toonimine

Tegin mina siis oma nädal aega pea masseerimise ära ise pea alaspidi olles. Õli ma ei kasutanud, isegi mitte seda takjajuureõli punase piparaga, lihtsalt sel põhjusel, et apteegis oli see kas lihtsalt otsa saanud või ei olnud üldse. Minu tulemus on nädalaga u. 0,6-0,7 cm, mis on päris hea arvestades seda, et mul ei olnud sellesse mingit erilist usku. Olgu öeldud, et tavaliselt on minu nädalane juuste kasv kuskil 0,3 cm. Kahekordne kasv on vähemalt saavutatud ning see tekitab kangesti tahtmise kunagi tulevikus proovida ka õliga see sama katse ära teha. Selline regulaarne pea masseerimine aitab hästi aga selle juures on ka üks miinus, juuksed lähevad ka kaks korda kiiremini rasuseks, suht tüütu kui aus olla, ma ei tea mis siis saab kui ma veel õli kasutaks.

Lisasin ka LUSH Double Deluxe Clip-In pikenduste postitusse pildid pärast pesemist/toonimist, vaadake järgi! :)

2 comments:

  1. Vaatasin ja pikendused sulanduvad nii hästi sinu enda juustega:) Nüüd ma olen 100% kindel, et tellin endale ka ;)

    ReplyDelete