4/23/14

Sothys | Isepruunistaja näole ja kehale


Kätte on jõudnud soe kevad ja nii mõnedki meie hulgast kindlasti juba ka päikest mõned päevad püüdnud, k.a. mina, kes ma olen kolm päeva paar tunnikest aias päikse käes peesitanud. Kellel aga hetkel võimalust, aega, tahtmist pole või lihtsalt nahk ei luba päevitada, siis Teile räägin ma Sothys isepruunistajast.

Tegelikult kaevasin ma Sothys isepruunistaja kapi põhjast välja peale seda kui see oli seal umbes pool aastat seisnud. Seda lihtsalt põhjusel, et ma pole näinud vajadust seda kasutada (Jah, ma käin paar korda kuus solaariumis) ja pole ka julgust olnud. Mul on olnud suhteliselt jubedad kogemused igasuguste toidupoes müüdavate isepruunistajatega varases nooruses nagu oranž ja laiguline päevitus, rääkimata sellest kohutavast iseloomulikust lõhnast.

Eile otsustasin isepruunistajale võimaluse anda. Mõtlesin, et kuna ma olen nagunii juba pruun, siis ei saa midagi valesti minna ja kui peaks juhtuma, et jään laiguline, siis ei paista see välja. Kindlasti mängis rolli ka see, et ma ei saa lasta kreemil säilivusaega ületada ilma, et oleks seda proovinud.

Sothys isepruunistaja tuleb 150ml ilusas pronksjas tuubis. Lõhn on magus aga mitte häirivalt, pigem meeldivalt. Isepruunistajale iseloomuliku lõhna tunda ei ole, vähemalt minu nina seda kinni ei võta. Kreem on heledat värvi, mitte päris valge ja keskmise konsistensiga, mitte liiga vedel ega ka mitte liiga paks. Isepruunistajat on kerge nahale kanda ning see imendub suhteliselt kiiresti. Mulle tundub, et kreemil on sees ka mingid kuma andvad osakesed, sest koheselt peale nahale kandmist on nahk kuidagi eriti ilusa välimusega, seda enne kui isepruunistaja on üldse mõjuma hakanud. Isepruunistajat kandsin ka näole.

Hommikul ärgates kui nägin tulemust, olin meeldivalt üllatunud. Tegelikult õnnelik selle üle, et ma ei peagi oma eesootaval sünnipäeval laigulise ja oranžina ringi käima. Käte siseküljed ja kohad, mis tavaliselt on heledamad olid ülejäänud kehaga täiesti ühte tooni. Toon on ühtlane ja loomulik pruun, ilma oranži alatoonita. Isegi nägu on ühtlasem pruun kui tavaliselt. Siiski on isepruunistaja ranti näha ühe koha peal, õigemini kahe, sest mul on ikkagi kaks kätt, nimelt randmete siseküljed aga neid rante on näha ainult teatud valguse käes ja kui ei teaks, siis ei oskaks vaadata, rääkimata sellest, et need väljagi ei paista. Väljastpoolt randmeid on täiesti randivaba nind käelabad pole ka laigulised. Kui kellelgi on varuks mõni nipp kuidas randist lahti saada või mida teha, et neid üldse ei tekiks, siis ootan soovitusi.Minu kartus isepruunistajate ees on nüüd igatahes kadunud, vähemalt selle konkreetse Sothys isepruunistaja ees, toidupoe omasid ma ei julgeks endale ikkagi peale määrida. Isepruunistaja on mulle suurepärane võimalus päevitust ühtlustada ning heledama nahaga inimesed peaksid sellest ilusa, ühtlase ja loomuliku päevituse ilma oranži alatoonita saama.
Sothys isepruunistajat täpselt samal kujul enam saadaval ei ole. Päikesetoodete sari on uuenenud ning selle isepruunistaja asemel on Sothys valikus isepruunistav geel näole ja kehale. Sothys toodete müügikohad leiad SIIT!

Püüdke päikest ja olge mõnusad!

2 comments:

  1. Lugesin Grete blogist, et hambapastaga saab rante maha, aga samas tuleb äkki siis täitsa maha ja jääb valgeks üldse sealt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peab katsetama kui järgmine kord peaks juhtuma, et käe siseküljele rant jääb, kasvõi õrnalt tegema, muidu tõesti pärast äkki randi asemel hele laik :D

      Delete