5/27/14

KINGILOOS/GIVEAWAY | Everyday minerals, LehtoPeat, Nurme Seep, Oriflame, AVON, BABÉ


Teid on siia selle aja jooksul, mil ma olen bloginud, kogunenud päris omajagu, vähemalt minu jaoks. Facebookis täitus alles hiljuti 100 jälgijat, GFC-s on 50 ja peale mõnda aega ees ilutsenud, Bloglovin' peidab endas üle 20-ne lugeja ning seda täiesti ilma ära "ostmata" ja ühtegi kingiloosi läbi viimata. Mul on hea meel, et mitmed teist räägivad postituste all aktiivselt kaasa ning tunnen rõõmu igast uuest kommentaarist. Aitäh Teile!

Põhjus, miks ma tegelikult sellise, kindlasti paljude arvates pealiskaudse blogiga alustasin, oli võimalus teha teiste inimeste elu mõne võrra kergemaks selles suures kosmeetikatoodete uputuses. Olen üritanud rääkida võimalikult palju toodetest, mida ehk päris igast teisest blogist ei leia või kui leiab, siis mitte nii põhjalikult tutvustatult. Ma olen ise selline inimene, kes enne mõne uue toote soetamist, eriti kui tegu pole just kõige rahakotisõbralikuma tootega, googeldab ja otsib infot. Kui infot ei leia, siis paljudel juhtudel jätan soetamata või kui ikkagi teen selle väljamineku, siis jagan oma kogemust Teiega, üritan kaunistada postituse nii korralike piltidega kui oskan ja anda nii põhjaliku ülevaate kui võimalik. Eriti rõõmsaks teeb mind see kui mõni teist annab mulle teada, et on tänu minule omale uue lemmiku leidnud. Siis tunnen, et see aeg, mille olen pühendanud blogile on asja ette läinud!

Ühele oma lugejatest soovin ma teha sel puhul kingituse. Oodatud on muidugi ka uued kihvtid jälgijad!

Kingikott sisaldab mõnda toodet, mida olen ise katsetanud ja mõnda sellist, mille katsetamise lusti jätan Teile. Kotist leiate:

♥ Uuenenud ja veel parem Everyday Minerals mineraalne baaspuuder, matt, toon Beige 3N
LehtoPeat turbamask rosmariiniga 
Nurme Seep mandariini vannitrühvel
Oriflame päikesekaitsega SPF15 sprei
AVON granaatõuna & mango kehasprei
♥ BABÉ testersuuruses näopuhastusgeel ja kolm niisutavat kreemi probleemsele nahale 
♥ BABÉ testersuuruses niisutav kehakreem ja õliseep

LOOSIS OSALEMISEKS:
1. Jälgi minu blogi avalikult GFC (Join this site) või Bloglovin' kaudu
2. Liitu (Like/Meeldib) Kairi Ilublogi Facebooki lehega SIIN
3. Jaga kingiloosi pilti Facebookis, sellega teenid omale lisahääle - kaks on ikka parem kui üks
4. Jäta kommentaar oma e-maili ja võimalusel tagasisidega minu blogile

Loos läheb lukku 1.juuli. 2014

Head loosiõnne! :)

35 comments:

 1. kadiblogger01@gmail.com

  Kujundus on väga väga ilus.

  ReplyDelete
 2. annnni112@gmail.com

  Su blogi on alati huvitav lugeda ning meeldib, et oled tooteid arvustades aus. Kasutasin loomulikult ka lisahääle saamise võimalust :) Jätka samas vaimus! :)

  ReplyDelete
 3. kairit456@gmail.com

  Mulle meeldivad eriti sinu põhjalikud arvustused. Ja pildid on ka alati väga ilusad :)

  ReplyDelete
 4. merlimaevalja@gmail.com
  Mulle meeldib Sinu blogi juures kõik :)

  ReplyDelete
 5. gretelill0311@gmail.com
  Tõesti, blogis on kõik tore! :)
  Jagasin facebookis.

  ReplyDelete
 6. egerli95@hot.ee
  Egerli Adamson
  Mina ausalt ütlen, et just sattusin su blogi lehele, sest otsisin uut blogi mida jälgida. Esmamulje on väga hea. Mõnusalt avar kujundus, kui seda ühe lehekülje kohta saab öelda. Samuti tõesti huvitavad postitused ja abistavad.

  ReplyDelete
 7. kohe väga kvaliteetsed pildid ja kutsub lugema, kirjavigu pole ja väga mõnusad ja toredad postitused :)
  Mariel Pähkel
  marielpahkel@hot.ee :)

  ReplyDelete
 8. Mulle meeldivad arvustused toodetest, mida teistes blogides ei leidu ja neid on sul küllaga :)

  Mery-Kristi Mõttus
  merykristi.mottus@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Merilin Paberits
  merilinpaberits@hotmail.com

  Nii mõnus ja eriline kujundus :)

  ReplyDelete
 10. Kairi, Sinu blogi lugedes tuleb mulle meelde üks ütlus - lihtsuses peitub võlu! Ja nii ongi! Blogi disain on lihtne, ei häiri silma, kuid tõmbab siiski ligi. Ning mul on ääretult hea meel, et sa räägid kõikidest oma kogemustest ja ilutoodetest nii, nagu need tegelikult on. Julged öelda, kui miski konkreetselt Sinu nahale või juustele sobinud ei ole, jättes lugejatel võimaluse ise oma arvamust kujundada. Aitäh :)

  Merilin Raig
  merilinr@gmail.com

  ReplyDelete
 11. pisiassu@gmail.com
  Väga ilusa kujundusega ja sisurohke blogi. :)

  ReplyDelete
 12. Keiti V.
  keiti145@gmail.com

  Pildid on ilusad ja postitused on põhjalikud :)

  ReplyDelete
 13. Marili
  queenmarili@gmail.com

  Sattusin vist puhtjuhuslikult siia blogisse ja hakkasin koguaeg tagasi tulema - su arvustused on ausad ja terve su olek tundub selline aus ja mõnus!

  ReplyDelete
 14. Liisbet Viira
  liisbetviira@gmail.com

  Sul on alati nii huvitavad postitused erinevatest toodetest , väga põnev on lugeda:)

  ReplyDelete
 15. vaarikas3@hot.ee
  Väga kasulik blogi...annab põhjalikuma ülevaate juuksehooldus toodetest. Hoian silma peal stabiilselt ;)

  ReplyDelete
 16. mari.andreller@hotmail.com

  Just avastasin sinu blogi ja igal juhul olen endale uue lemmik blogi leidnud :)

  ReplyDelete
 17. liivi.kull@gmail.com

  Just leidsin viite Sinu blogile ja esmapilgul tundub huvitav, kindlasti süvenen põhjalikumalt. On ju nii tore avastada enda jaoks uusi põnevaid tooteid läbi kellegi teise vahetute muljete.

  ReplyDelete
 18. meril.m2gi@gmail.com
  Mulle nii meeldib su arvustusi lugeda. :)

  ReplyDelete
 19. gerda.teder@gmail.com

  Kuna alles avastasin sinu blogi läbi genefic.blogspoti.com'i, siis pole jõudnud veel väga kaugele uurimisega. Esmapilgul tundub väga meeldiv. :))

  ReplyDelete
 20. jarlteearu@gmail.com

  Avastasin ka alles ühel ilusal hommikul selle blogi ja ausalt öeldes olin ma väga üllatunud! Näen ainult siin blogis selliseid postitusi, mis pakuvad mulle suurt huvi ja mida ei saa lugemata jätta! Tore on lugeda just nende ilutoodete arvustusi, mida olen soetanud või mida soovin endale lähiajal tellida. Olen märganud ka mylookis sinu kommentaare! :) Mulle meeldib sinu blogi juures kõik!

  Soovin sulle ja su õele, Evelinile mõnusat suve!

  ReplyDelete
 21. ruthleinasaar@hot.ee
  Tõsiselt huvitavad postitused ;)

  ReplyDelete
 22. merilyn159@gmail.com
  Meeldib blogi omapärane kujundus ja väga huvitavad arvustused ja muidu postitused! :)
  Super!

  ReplyDelete
 23. Steffi94@hot.ee
  Väga head arvustused ja ka blogi ülesehitus meeldib :)

  ReplyDelete
 24. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 25. Tere Kairi!
  Avastasin Su blogi umbes nädal aega tagasi. Juba olen tellinud endale kaks toodet, mis mulle kohe silma hakkasid. Tangle teezeri ja juustesse jäetava hooldava seerumi argaaniaõli ja kookosega. Ei jõua ära oodata, millal need tooted kohale jõuavad. Tänu Sulle olen hakanud hindama rohkem loodustooteid ja plaanin kindlasti aegamööda oma meigikoti sisu puhtamate ja looduslikema toodete vastu välja vahetada. Ma pole mitte kunagi ilublogisid lugenud, kuid googeldades vestige verdant näomaski kohta, sattusin siia lehele. Olen iga päev huviga kõik postitused läbi lugenud ja mulle meeldib tohutult Su leht. Illustreerivad pildid ja sujuv jutt kutsuvad seda lugema. Plaanis on emale vestige verdant näomask kinkida. Loodan väga, et ta jääb rahule. Ootan juba huviga Su järgmist postitust ja soovin Sulle edu kõikides tegemistes. Päikest!

  Kristin
  kristinraudla123@gmail.com

  ReplyDelete
 26. Minu e-mail anneke@ut.ee
  Võin ütelda, et Sinu blob on huvitav. Eriti mulle meeldib just see, et on olemas artikkel Prodigy juuksevärvi kasutamisest. Ma olen juba möödunud nädalal ostnud endale seda juuksevärvi, aga pole jõudnud kasutada. Praegu ikkagi julgen proovida. Aitäh Sulle!

  ReplyDelete
 27. margothp753@gmail.com
  väga asjalik ja põnev ,kuigi olen meedik,on seda tõesti huvitav jälgida ja inimesed ju on kõik erinevad,samuti nende maitse-eelistused ja ilunipid,on,mida alati kõrva taha panna,edu ja jaksu!

  ReplyDelete
 28. tiina@arcticsport.ee
  Ilumaailmas toimub pidevalt nii palju huvitavat, et kõigega ei jõua kursis olla. Hästi tore on lugeda soovitusi ja arvustusi ilutoodete kohta. See on toodetele poole parem reklaam kui see, mis televiisorist tuleb:)!

  ReplyDelete
 29. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 30. sandra.jakubelovitsh@gmail.com

  Sinu blogi on minu lemmik ja sellel on põhjus! Ma oman pikki juukseid kuid koguaeg olen põdenud nende välimuse tõttu, sest need on elutud. Korg guugeldasin eesti ilublogisid ning leidsin sinu blogi ja see, kui põhjalikult ja lihtsalt sa tooteid kirjeldad köitis minu tähelepanu ja kord rääkisid RICH tootesarjast pisut, see äratas huvi ja ostsin poest endale RICH juuksemaski ja see tegi minu juustega imet, juuksed olid pehmed ja siidised. Enne sinu blogipostitust polnud ma sellest sarjast midagi kuulnud, nii et aitäh!

  ReplyDelete
 31. pilleteller@hotmail.com
  Sinu blogi ma avastasin tänu sellele giveaway viitele kuskilt netiavarustest ja see on jätnud väga asjaliku ja informatiivse mulje :). Väga hea, kui keegi viitsib ilutoodetega tutvuda-proovida-teistelegi soovitada. Mina olen küll sulle selle eest tänulik ;)!

  ReplyDelete