8/27/14

Dr. Hauschka | Erikollektsiooni päikesepuuder

Nagu pea igale naisele, meeldivad ka minule ilusad asjad. Dr. Hauschka uus limiteeritud päikesepuuder on kui killuke päikest, mis on pakendatud kõige naiselikumasse karpi, mida ma näinud olen. Karpi kaunistab Tina Berningi akvarell. Mis peamine, päikesepuuder sobib igale nahatoonile. Peale selle iluduse enda valdusesse saamist, olen ma päris mitu korda puudritoosi koti seest välja võtnud lihtsalt selleks, et seda imetleda.

Esialgu Internetist arvustusi lugedes ning pilte vaadates jäi mulje, et tegemist on päikesepuudriga, mis sobib pigem heledale nahale. Nagu te ilmselt teate, siis mina olen keskmisest eestlasest tumedam ning kahtlesin, kas mulle võiks see toon sobida või jääb siiski liiga heledaks. 

Päikesepuuder tuleb mugavas pruuni värvi lukuga kotikeses, mille seest leiab tasku puudripintsli jaoks. Seest on kott mündirohelist värvi, mis on hetkel üks minu lemmiktoonidest. Kotis on päikesepuuder ning naturaalsetest kitsekarvadest puudripintsel. Puudritoosis on ka peegel.

Kuigi ma puudreid nuusutama tavaliselt ei kipu ning erilist vahet ei ole, mis lõhnaga üks puuder on, pean ma siiski mainima, et Dr. Hauschka päikesepuudril on väga meeldiv, tagasihoidlik, magus lõhn!

Nagu näha, siis pildi pealt ei tundu päikesepuuder eriti tumedam olevat minu mineraalsest baaspuudrist, siiski on, vähemalt tooni võrra kindlasti. Minule annab päikesepuuder õrnalt päikese poolt paitatud põsed ning tulemus on väga loomulik. Seda päikesepuudrit saan kasutada ka õrnalt üle näo. Tavaliselt naljalt päikesepuudrit tervele näolapile ei kipu kandma, kui just ei taha välja näha nagu oleks äsja rassi vahetanud või näoga porilompi kukkunud. Puuder on hästi kattev ning piisab paarist pintslitõmbest, et põskedele ilus jume anda.

Kaasas olev pintsel on üllatavalt hea. Täpselt piisava laiusega, et üle põsesarnade tõmmata ning piisavalt mõnusa kujuga ja peenike, et jõuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse.

Mainimist väärib see, et Dr. Hauschka tooted on looduslikud ning päikesepuuder sisaldab mineraalseid värvipigmente, siidipulbrit, koldrohu-, nõiapuu- ja salveitõmmiseid ning porgandiõli. Kõigil neil on nahka hooldavad omadused.

Olen õnnelik, et päikesepuuder sobib minu tumedama nahatooniga ning lubadus kohanduda iga nahatooniga on igati õigustatud. Minu südame on Dr. Hauschka päikesepuuder võitnud!

4 comments:

 1. See disain on küll väga eriline! :)

  ReplyDelete
 2. Selline iludus võiks ka minu kosmeetikakoti ehtida. Oskad ehk öelda, mis hinnaga antud toode on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hind peaks olema umbes 27 €, eks oleneb kohast ka kust soetad ma arvan :)

   Delete