8/30/14

Tee tervislikuma Minani | Esimene nädal

Esimene nädal on möödas ning ma tunnen ennast lihtsalt suurepäraselt! Kartsin, et algus on kõige raskem aga üllataval kombel on nädal möödunud linnutiivul, ilma et ma kordagi libastunud oleksin. Päevane kaloraaž on jäänud BAV juurde ning ajju on kinnitunud see, et mida tervislikumalt toitun, seda rohkem süüa saan. See ei aitaks mind kuidagi, kui ma ajaks endale sisse kolm tahvlit šokolaadi ja ülejäänud päeva nälgiks :D Esimesed kaks päeva tundusid toidukogused isegi liiga suured, mõnel korral oli tunne nagu oleks terve elevandi ära söönud...mitte, et ma elevante sööks aga saite aru küll.

Jätkuvalt on motivatsioon laes ning pole olnud isegi suuremaid isusid kõige kahjuliku vastu. Okei, luiskan vist natuke ja parandan ennast...kahjuliku vastu, mis sisaldaks kaloreid. Mingil põhjusel on Coca-Cola Zero see, mis mind poes ahvatleb ning eks ma olen seda joonud ka - nädala peale ühe 2 liitrise pudeli. Tuleneb see arvatavasti mingist peidetud magusavajadusest? Toitunud olen tervislikult ning minu menüüsse kuuluvad põhiliselt liha (kana, kala, veidi harvemini sealiha), muna, täistera tooted, puu- ja juurviljad, erinevad salatid. Üritan tarbida vett rohkem kui tavaliselt.

Nutridata toitumisprogramm on suureks abiks, et hoida silma peal oma päevasel kaloraažil.

Ainuke asi, mis mind kaalulangetamise juures häirib on see, et ma olen pööraselt palju WC vahet jooksma hakanud. Esimesed ööd olid kõige hullemad, 3-4 korda öö jooksul. Proovi siis korralikult välja magada.

Nädalaga on kadunud 2,4 kg algkaalust. Üpriski palju, arvestades seda, et möödas on nii vähe aega. Samas alguses pidigi kaal kiiremini langema. Mul kilosid on mida kaotada.

Informeerin teid, et tänasest algavad minu nädalad koos Teazy teega. Järgneva kuu aja jooksul annan teada, kuidas mõjub organismile ja enesetundele üks puhastav tee ning millist mõju avaldab see minu kaalulangetamisele, seedimisele ning isudele.Aitäh Teazy meeskonnale selle võimaluse eest!

6 comments:

 1. Tubli :) anna siis ikka blogis ka teada kuidas läheb ja mida teed/ sööd :)

  ReplyDelete
 2. Paljudel kaobki esimese asjana veekaal, mis ajab kohutavalt vetsus käima. Ise olen ka üks neist, keda sellega "õnnistatud" on. Selline tunne, et öösel võikski vetsuukse ees magada :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mhmh, nüüd hakkab vaikselt järgi andma aga esimesed ööd olid küll häirivad :D

   Delete
 3. Tundub, et teazy tee ongi väga levinud juba :)

  www.minajamuud.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mhmh, nii see on. Mu elukaaslane ka kõrvalt nillib juba aga ma olen kade ja hoian oma 28-päeva kuuri endale :D

   Delete