10/19/14

L'Oreal Paris | Prodigy 9.10

Minu kiidulaulu L'Oreal Paris Prodigy 10.21 värvi kohta olete Te ilmselt juba lugenud. Seekord on fookuses täpselt sama sarja värv, kuid valitud tooniks osutus 9.10 (White gold).

Tegemist on juuksevärviga, mis on astmelt veidi tumedam kui 10.21, kuid hallikam. Paki sisu ma eraldi üles ei pildistanud, sest kõik on SIIN olemas.

Kui ma eelmine kord sama sarja värviga värvisin, siis kirjutasin, et Prodigy sari tegi silmad ette mu eelmisele lemmikule. Nüüd pean ütlema, et Prodigy trumpas iseennast üle. Nimelt toon 9.10 jääb veel tuhkjam kui 10.21, mis on minu maitsele ilmselgelt väga meeltmööda.

Toon on ühtlane, juuksed lõhnavad imeliselt ning on pehmed!

Kuna pilves ilm ja valgus ei tahtnud minuga täna koostööd teha, siis on pildid sellised nagu nad on.
2 comments:

  1. Minu lemmik on samuti Prodigy 9.10.Just tooni pärast.Eriti see, et ei jää mu juustel konkreetselt hall nagu Garnier' Olia.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Garnier Olia juuksevärvi ma ei ole jõudnud veel proovida, ilmselt ei teegi seda, sest Prodigy tundub kindlam valik. Garnieri teiste sarjade tuhkblondide kohta olen ka kuulnud, et jääb liiga hall esialgu :D L'Oreal on selle tooniga ikka väga täppi pannud :)

      Delete