10/19/14

Tee tervislikuma Minani | Kaheksas nädal

Viimase paari nädala jooksul ei ole mu kaal väga palju langenud ega ka tõusnud. Õigemini, tõusis ja langes vahelduva eduga ja sõi mu närvid ära sellega. 

Ma arvan, et ma olin lihtsalt stressis ja keha hakkas pipardama. Nimelt majas, kus enne elasin, on remont käsil ning kõik kohad olid mingit jama ja tolmu täis ning mul lihtsalt ei olnud rahulikult kuskil olla.  Lisaks olin kolimas elukaaslasega omaette korterisse ning õhtutel peale kooli pidin tegelema asjade sorteerimise, pakkimisega, ebavajaliku minema viskamisega. Tundsin ennast nagu peata kana ning kõige selle keskel pidin ma veel oma toitumist planeerima. Olgugi, et ma olen kõike siiamaani korralikult jälginud, siis keha lihtsalt keeldus koostööd tegemast ning enesetunne ei olnud kõige parem.

Trenniga on ka asjad hetkel vähe nihkes. Viimased paar nädalat olen jõudnud nädala sees teha ühe intervalltrenni ning nädalavahetusel ühe intervalltrenni ja lihastreeningu. Täpsetest trennipäevadest kinni ei pidanud, sest see lihtsalt ei olnud võimalik. 

Nüüd aga oleme elukaaslasega täiesti omaette, asjad on isegi juba lahti pakitud ja ära paigutatud ning kõik on nii hea ja rahulik. Saan jälle oma kava täpselt jälgima hakata. Sai soetatud siia uus köögikaal ning tellisin Sportsdirectist omale uued Puma dressipüksid nind sportrinnahoida, lisaks ostsin omale võimlemismati, kus peal harjutusi teha ja kaalu, et ikka muutustega kursis olla. Väidetavalt peaks see rasva-, vee- ja lihasprotsenti ka näitama aga ma sügavalt kahtlen selle õigsuses.Sain ka õe kiivalt hoitud saladusele jälile. Eelmisel nädalavahetusel maal istudes rääkisime õega niisama toitumisest, trennist. Ütlesin siis talle, et "Hiljem teeme lihastreeningu ära kui ma vähe seedinud olen, mulle ei meeldi täis kõhuga trenni teha". Tema siis selle peale, et "Mina käin alati täis peaga trennis". Nojah...nii see vormis keha ja lihased saavutataksegi :D 

Kaal näitab hetkel algkaalust 7,1 kg väiksemat numbrit. Ma olen harjunud, et pool kilo ja rohkem on iga nädal maha läinud, nüüd siis on 700 g kahe nädala jooksul maha läinud...asi seegi. 

Järgmine nädal saab kaks kuud sellest kui alustasin, ma arvan, et võin täitsa uhke enda üle olla!

2 comments:

  1. Ma arvan, et sellised rasked hetked ongi esimene arusaamine sulle, kas sul üldse on jõudu, et teha see tee lõpuni või mitte. Pausid on väga olulised, peaasi, et ei murdu ja pooleli ei jäta. Kuid ma usun, et sa tunned ennast jätkuvalt väga enesekindlalt. Viimasel pildil nägid vähemalt väga kaunis ja särav välja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunnen, eriti peale selle keerulisema aja üle elamist. Nüüd hakkab jälle libedamalt minema. Kõige tähtsam ongi toitumine kontrolli all hoida, kui paar trenni vahele jääb, siis see ei ole veel maailma lõpp. Eile tegin tublisti ühe intervalltrenni ja täna on plaanis suurem lihastreening :)

      Delete