11/15/14

Tee tervislikuma Minani | Käisin eile mäkis

Enam mitte kunagi ei lähe, sest selle tulemusena oli pool autot jäätisekokteili täis. Õnneks istmed jäid puhtaks, muidu oleks päris jama olnud. Ilmselt see oli vihje, et ei tasu rohkem McDonald's kiirtoidurestorani nägu näidata. Olgu öeldud, et põhimõtteliselt oli tegu minu ESIMESE sellise patukaga kahe ja poole kuu jooksul aga suutsin siiski päevase kaloraaži piiresse jääda. Ei vaidle vastu, et need kaks juustuburksi maitsesid päris hästi ja nautisin iga suutäit, mis siis, et see igavene saast tegelikult on :D

Treeningutega on naljakas lugu. Ma olen viimasel ajal nii väsinud pidevast ringi jooksmisest, et teen pigem iga päev natuke kui ühel päeval korraga rohkem. Üks päev ühele lihasgruppile, teine päev teisele, kolmandal Ab Ripper X kõhulihastele jne. Intervalltrenni lihtsalt teen...vahepeal ennast sundides, mõnikord vabatahtlikult.

Olen tänaseks 10,5 kg algkaalust kergem aga jätkuvalt tundub, et kaal langeb nii aeglaselt. Eks ma harjusin alguses ära sellega, et kaal langes turbokiirusel, nüüd peab lihtsalt kannatlik olema ning rohkem jälgima seda, mis peeglist vastu vaatab, mitte seda, kui suurt/väikest numbrit kaal näitab.

Eelmisel nädalal külastasin Loodusilu & Kadri Looduskosmeetika kauplust Viljandis. Lisaks ilutoodetele tulid minuga kaasa kaks toodet toidulauale ja üks tervise heaks - Himaalaja sool, mis on tuntud oma mineraalide rikkuse poolest (sisaldab üle 82 inimkehale vajaliku mineraali), kookospalmi suhkur, mis on madala glükeemilise indeksiga (võrdluseks: tavalise roosuhkru GI68, kookospalmi suhkru GI35) ja sisaldab mitmeid mineraale, aminohappeid, vitamiine ning MSM pulber (kasulikkusest võite lugeda SIIT või lihtsalt googeldada). 

Kindlasti räägin neist toodetest pikemalt, kuid hetkel olen enam kui rahul!

PS! Ära unusta osa võtta loosist, mille leiad SIIT! Ühel teist on võimalik võita Kaalust alla "60 minutiga nädalas vormi" toitumis- ja treeningprogramm! :)
4 comments:

 1. Mina käisin Mäkis esimest ja viimast korda, kui olin 14 aastane (hetkel siis juba üle kümne aasta vanem :D ). Siis olid need toidud küll minu meelest eriti jubedad. Enam ei ole kohe meelega läinudki sinna, sest kes teab, äkki hakkab veel meeldima :D

  Kusjuures Hesburgeris olen ka elu jooksul vist 2 või 3 korda käinud ja ega sinna ka ei tõmba mind. (selle eest on mul omad patu allikad, mida siinkohal välja tooma ei hakka :D )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, sinust on see needus siis mööda läinud :D Ega kusjuures Hesburgeri ja McDonald'si juustuburger on minu jaoks suhteliselt sarnased :D

   Delete
 2. Ma tahaks sind tunnustada selle eest, et nii aus oled. Et ei salga maha, et vahel on ikka raske ka tervislikku eluviisi järgida. Aga vahel ju võib ja tubli, et tervislikkuse rajale tagasi läksid.
  Ma olen ka mäkis ja hessis harv külaline, aga viimasel ajal veel harvem. Kuidagi üldse ei tõmba see söök. Ehk sellepärast, et olen viimasel ajal palju vaeva näinud oma toiduvalmistamisoskuste lihvimisega ja tänu sellele tundub kodusöök parem. Järgmine samm on ka tervislikkuse poole püüelda ja taas trenni tegema hakata. Sinu saavutused on eeskujuks, edu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! :)

   Kuna mu kaal peale patustamist (peale mäkis käiku võtsin lisaks paar päeva vabalt) kiiremini langema hakkas, siis sain aru, et sellised patukorrad on vajalikud, et kehale restart teha ja uuesti tulemuste poole püüelda. Eks ma veidi kartsin ka ja olin üpriski skeptiline, et see võiks reaalselt toimida ja kaalu hoogsalt allapoole liikuma panna.

   Delete