11/17/14

Vestige Verdant | Rare Oil Blend

Terve elu olen ma võidelnud rasuse nahaga. kuid peale seda kui alustasin kaalulangetamist ja muutsin oma toitumisharjumusi on mu nahk olnud pidevas muutumises. Rasusest nahast sai esialgu veel rasusem nahk ja tekkisid näole ebameeldivad külalised, seejärel võitlesin nii kuiva nahaga, et oli näha valget kihti nahal, nina, otsaesine ja põsed ketendasid. Hetkel on mul midagi kuiva ja rasuse naha vahepealset ning naha seisukord on pea iga päev erinev.

Täpselt kuu aega tagasi sain esimest korda käes hoida Vestige Verdant Rare Oil Blend imelist pudelit. Nüüd on see mind ustavalt teeninud terve selle aja. Tegemist on minu täiesti esimese näoõliga, sest varasemalt olen ma suure kaarega näole mõeldud õlidest mööda käinud, ei vaja vist pikemalt seletamist miks see nii on olnud.

Rare Oil Blend on segu toitvatest ja niisutavatest õlidest. Pudelist leiab argaaniaõli, neroliõli, astelpajuõli, patšuliõli ja porgandiseemneõli. Toode on 100% orgaaniline.

Vestige Verdant üllatas üle poole aasta tagasi näomaskiga, millest kirjutasin lähemalt SIIN! Näoõli ei jää maskile mitte kuidagi alla ning on aidanud mul naha seisukorda kontrolli all hoida.Näoõlil on luksusliku välimusega mugav pumbaga pudel. Ühest vajutusest piisab ja jääb ülegi, et katta kogu nägu ja kael. Õlil on õrn ehk veidi taimne lõhn, mis on meeldiv ja ei tohiks häirida isegi kõige tundlikumat lõhnameelt.

Rare Oil Blend näoõli kannan nahale õhtuti enne magama minekut. Päeval pole selle järgi vajadust - hommikul loputan näo jaheda veega ning ei vaja isegi kreemi, õlid hoiavad naha niisutatuna terve öö ja päeva. Kuigi tegemist on õliga, imendub see üllatavalt kiiresti ning ei jäta nahka läikivaks ja õliseks, v. a. juhul kui üle doseerid. Minuga juhtus seda esimestel kordadel. Eks ma arvasin, et mida rohkem, seda uhkem!

Hommikul peegli ette astudes vaatab vastu särav, puhanud ja siidine nägu, isegi juhul kui enesetunne nii särav ja puhanud ei ole.

Mõnel korral olen näoõli, porgandiseemneõli sisalduse tõttu, kasutanud solaariumis. Ma ei tea kui lubatud see on aga olgem ausad, tavalist solaariumikreemi ma näkku ei määri ja olen alati kasutanud tavalist näokreemi. Rare Oil Blend näoõli kasutades märkasin, et päevitus jääb sügavam, intensiivsem ning tekib palju kiiremini.

Paralleelselt koos õliga olen kasutanud ka Vestige Verdant näomaski, mis kord nädalas koos kasutades muudavad naha täiesti suurepäraseks! Näomask puhastab sügavuti ja valmistab naha ette, et õlid saaks maksimaalselt oma tööd teha ja imenduda naha kõige sügavamatesse kihtidesse. Nahk jääb imeliselt värske ja pehme.

Hinnaklass on Vestige Verdantile omaselt kõrge aga tooted on igati tänuväärt. Neil kahel on kindel koht minu iluarsenalis ja troonilt tõukamine ei saa olema kerge!

Vestige Verdant tooted leiate SIIT!

No comments:

Post a Comment