5/5/15

Tee tervislikuma Minani | Sellest, kuidas ma peaaegu 20 kg kaotasin ja muust

Huh, ma olin peale sünnipäeva vähemalt nädala ree pealt maas. Sünnipäeva hommikul nägin kaalul pea -20 kg väiksemat numbrit, 100 g jäi puudu, motivatsioon oli laes. Kahjuks see kadus peale õhtust grillimist ja mitut ema tehtud koogitükki, nii ma olengi nädala vabalt võtnud ja sellega omale vähemalt kilo-kaks juurde saanud. Seda muidugi suure tõenäosusega vee ja kõige muu arvelt, sest nädalaga rasva väga ei kogu. Üldjuhul ma ikkagi plusskaloraažis ei olnud vaid jäin sinna kaalu säilitamise piiridesse. Lihtsalt minu jaoks on see palju, sest see kuradi suvi on juba ukse ees ja ei taha oma tulekuga üldse hoogu maha võtta ning mina tegelen samal ajal mingi veiderdamisega :D

Hetkel pean oma treeningud ümber planeerima. Ma ei olegi veel otsustanud, mida täpselt tegema hakkan, sest taipoks jääb praegu kõrvale. Praktika/tööpäevad on umbes selle kellaajani, kui trenn juba hakkab, pool tundi hiljem sisse sadada on ka veidi kahtlane. Siiski loodan taipoksi millalgi naasta. Mõtlesin ka Myfitnessi peale, seal annab sama treener taipoksi trenne kella kaheksast õhtul, aga ma ei ole kindel, kas tahan ennast lepinguga siduda - kes teab, kui palju ma seal trennides käima hakkan. Teine võimalus on soetada 30 päeva perioodikaart. On küll esialgu üpris kirve hinnaga, aga samas tuleb päevadele ära jaotades umbes sama summa, mida varemgi maksin.

Kolm järjestikust nädalat olen esmaspäeviti käinud jalutamas Viljandi järve umbes 13 km pikkust ringi. Iga kord vandusin, et enam ei, aga eile oli juba päris mõnus. Eks jalutamine nõuab ka harjumist, ei ole see nii kerge, kui ma omale ette kujutasin :D

Otsin omale hetkel ka normaalset MP3-mängijat, et muusikat kuulata, kui ma tihedamini jooksmas hakkan käima. Telefon on eriline labidas taskus, korra proovisin kaasa võtta, rohkem ei. Mõtlesin Philips GoGEAR FitDot peale, kellelgi kogemusi sellega või on mõttekam Aliexpressist mingi odav jublakas tellida?

No comments:

Post a Comment