5/20/15

Veidi juttu

Viimasel ajal olen kuidagi eriti positiivselt meelestatud ja raske on lollakat irvet oma näolt koristada. Olen viimaseid nädalaid turismiinfos praktikal ja seejärel ootab ees kooli lõpetamine. Mõned nädalad tagasi võtsin vastu otsuse, et lähen ülikooli. Ma ei olnud sellele varem mõelnud, sest ei olnud kindel kui kerge/raske sinna peale kutseka lõpetamist sisse saada on. Selgus, et see on täiesti võimalik, eriti arvestades seda, et lõpetan suure tõenäosusega heade tulemustega, jess!

Teine asi, mille pärast ma eriti elevil olen, on see, et lõpuks ometi olen ma 24 ja A2-kategooria load on samuti olnud mul 2 aastat, mis tähendab seda, et mul on võimalik õige pea saada täiskohaga A-kategooria lubade omanikuks! Ei mingit 35 kw võimsuse piirangut enam, elukaaslase Kawasaki Z750 lausa ootab garaažis, et ma selga roniksin :D


Eile võtsin ühe sõidutunni, et aimu saada, kui roostes ma olen, sest aasta jooksul pole ma üldse kaherattalise selga saanud v.a. seljakotina. Pärast põhiliste asjade läbirääkimist ja meeldetuletamist sõiduõpetajaga tegime tiiru platsil, et ratta tunnetus kätte saada ning seejärel suundusime linna. Eks seda ettevaatlikust, ebakindlust ja niisama jukerdamist ikka oli, aga õpetaja lubas ARK-i aja ära panna. Enne eksamit võtan ühe tunni veel - lihtsalt sellepärast, et sõit sujuvam oleks ja ma ennast lenksu taga mugavamalt tunneks, sest sõita ma ju tegelikult oskan, niisama ilusa näo eest vaevalt mulle A2-kategooria kätte anti.

Täna käisin ARK-ist läbi ja sain aja 2. juuniks, mis on kiiremini, kui ma lootsin. Õnneks sobis ka sõiduõpetajale see päev, et enne eksamit veel üks sõit teha ja ratas mulle rentida.

Juhiloa pildiga lähen alati alt. Eelmine kord lasti mul pilt teha kohe peale seda, kui eksam oli sooritatud. Nägin väga "seksikas" välja, dressid seljas ja puha. Lisaks olin just sõidust tulnud ja kiivri peast võtnud, võite ise ette kujutada milline ma olin. Seekord arvasin, et olen kavalam - lähen peale eksamit kodust läbi ja teen ennast korda enne, kui ARK-i suundun. Nüüd lasti pilt teha hoopis täna, kui ma läksin endale alles sõidueksamiks aega kirja panema. Seda ma ette näha ei osanud, seega enda korda tegemisega ma hommikul eriti vaeva ei näinud. Isegi juuksed olid puhvis, sest ma olin neid just pesnud :D Läks hästi jälle! Ju nad on nii kindlad, et ma eksami ikka kenasti ära teen, et kohe pilti tegema saatsid...

Lisaks rõõmustati mind täna kahe pakikesega. Esimene neist oli kingikott Stenders Eesti-lt, mis sisaldas kolme toodet nende täiesti uuest näokosmeetika sarjast "Metsik roos". Roosi lõhn on üks minu lemmikutest, seega ootan väga toodete proovimist!
Teine pakike toodi mulle lausa töö juurde kohale ja see oli Valio Eesti-lt. Kotis olid uued, alles poelettidele jõudnud Alma jogurtismuutid, mis sisaldavad 12% marju ja vilju. See on kõvasti rohkem kui tavaliselt erinevates jogurtites. Lisaks oli kotis erinevate Alma kodujuustude valik, mis on mulle väga meeltmööda! Olen suur kodujuustu sõber ja hea valguallikana on kodujuust minu toidulaual pea iga päev esindatud!


Stendersi ja Alma toodetest kirjutan lähemalt õige pea!

2 comments:

  1. Mida plaanid ülikooli õppima minna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maamajanduslik ettevõtlus ja finantsjuhtimine on plaanis, Eesti Maaülikoolis.

      Delete