10/13/15

Veidi juttu

Ilmselt olete märganud, et mind on viimasel ajal blogis postitamas näha suhteliselt harva, suures osas lihtsalt ajapuuduse tõttu. Töö, kool ja igapäevatoimetused röövivad suurema osa ajast ja blogi on, nagu arvata võite, teisejärguline. Seega jutustan natuke ja annan märku, mis teoksil.

Esiteks, tahan jagada ülikoolimuljeid. Tunnen, et olen teinud elu parima otsuse, et otsustasin ülikooli minna, et valisin Eesti Maaülikooli ja selle eriala! Teatud põhjustel ei oleks ma 3-4 aastat tagasi unistadagi osanud, et sellesse punkti jõuan. Ma olen nii õnnelik ja isegi, kui loengutes tundub, et aineid võetakse läbi helikiirusel, ei jõua süveneda ja aru saada nii kiiresti, kui tahaks, siis kodus rahulikult asjade ülevaatamine loksutab kõik paika. Kõige raskem tundub hetkel kõrgem (majandus) matemaatika. Mitte sellepärast, et see nii raske oleks, tegelikult on kõik varem juba õpitud, aga ülesannete püstitus on veidi teistsugune. Loengus ei ole aega iseseisvalt ülesandeid lahendada ja läbi mõelda. Pigem üritad kõik õigesti ja arusaadavalt kirja saada, et kodus üle vaadata. Üllataval kombel ei ole koduste ülesannete maht nii suur, kui kartsin. Asi võib ehk ka selles olla, et möödas on alles kaks korda. Ma ei loodagi, et enne eksamisessiooni jaanuaris suurema õppimiseta pääsen. 

Päevad on pikad, 10-11 tundi tagumikku laiaks istuda on täiesti normaalne. Siiski täna, kui ma olen alles koolist tulnud, ootan juba novembrit, et jälle uusi teadmisi omandada! Ma olen täiesti armunud, armunud Tartusse ja kogu sellesse õhkkonda! Ma ei teagi, mis selles linnas on, et mind nii sinna tõmbab. Mulle ei meeldi Tallinn, samuti ei meeldi mulle Pärnu (v.a. suvel), aga Tartus tunnen end kuidagi eriti mõnusalt, koduselt ja õnnelikuna. Väga kihvt! Kuigi meie kursus on kokku saanud vaid paar korda, siis omavahel suheldakse juba üpris aktiivselt ja mul on eriti vahva "pinginaaber". Tsau Sille! :D

Teiseks, võtsin vastu vastu otsuse, et aitab veiderdamisest ja seadsin omale eesmärgiks jõuludeks vähemalt 6-7 kg kaotada. Hetkel olen positiivselt meelestatud ja teen kõik, et seda saavutada! Noomige mind, kui feilin!

Kolmandaks, mäletate, kuidas ma hädaldasin, et olen pidevalt väsinud, uimane, siit haige, sealt haige? Tundub, et sellega on nüüd suures osas lõpp. Piisas ainult paarist nädalast ja multivitamiinide võtmisest, et kogu väsimus oleks nagu käega pühitud ja energiat rohkem, kui küsitud. Tundub, et ma vaevlesin kõik see aeg lihtsalt väga karmis vitamiinide puuduses. Tellisime elukaaslasega vitamiinid iHerb-st. Valituks osutusid Nature's Way, Alive! vitamiinid naistele (LINK) ja meestele (LINK). Mu enesetunne pole aastaid nii hea olnud, kui praegu!

Soovid teha oma esimest tellimust iHerbist $5-$10 soodsamalt? Siis kasuta koodi RKR254 ning ostukorvile lisandub soodustus!

13 comments:

 1. Nii tore "jutuajamine". :) Ja iHerbist peaks küll midagi ära tellima, nii kaua võtan hoogu. Nendest naistele-meestele mõeldud vitamiinidest tuleks vist alustada. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tõesti soovitan! Me tellisime mõlemale nelja kuu varu. Salamisi loodan, et ehk mõjuvad juustele, küüntele ja nahale ka hästi. See on lisaks karbi peal eraldi välja toodud :)

   Delete
 2. Kahte koolis käimise korda sessiks ei nimetata :) Sessiaeg on eksamisessioon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma olen märganud, et viimasel ajal on selliseid tähenärijaid blogidesse tekkinud. Ja kõik on anonüümsed :)

   Delete
  2. Aitäh parandamast! Nii tõesti on :)

   Delete
  3. Mai, ma arvan/loodan, et see konkreetne tähenärija ehk ei mõelnud midagi halvaga ja tahtis lihtsalt tähelepanu juhtida veale postituses! :) Muidugi üldiselt on tähenärimine häiriv küll, kui sellega üritatakse kuidagi ära panna ja teist negatiivses valguses näidata vms.

   Delete
 3. Hahaha, tuli ära! :D Ma juba kartsin, et ei maingi oma vinget pinginaabrit. :D Kool on tõesti vahva ja parim otsus siiani.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma kujutan ette, kuidas sa nurgas hirmuga värisesid :D

   Delete
  2. Tegelikult korjasin õunu ja pressisin õunamahla, et järgmine kord ei peaks koolis aind vett lürpima. :D

   Delete
 4. Edu Sulle! Tore kohe lugeda kui inimesed on valikutega rahul. Ma jälle olen Tallinna-lembene (õhustiku, mitte kov mõttes:P).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh sulle! :) Mind võiks ilmselt peale kuud aega Tallinnas elamist hullarisse sisse kirjutada :D

   Delete
 5. Palju edu Sulle! Mullegi väga meeldib Tartus. Kiire küsimus ka, palju see postikulu maksma läheb kui iHerbist tellida?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Hetkel vaatan, et kõige odavam on $4 ehk u. 3,70 € :)

   Delete