2/2/16

Tee tervislikuma Minani | Mallukaga vormi!

Nagu te ilmselt aru saanud olete, ei ole mu kaalulangetamine viimasel kolmel kuul just kõige paremini läinud. Pigem kõvasti vastupidi. Minu kõige väiksemast kaalust, kaotatud 23-st kilogrammist on järel ainult 15-16 kaotatud kilogrammi, mis paneb mõtlema. Mõtlema sellele, kas ma tõesti tahan nullida kogu nähtud töö ja vaeva. 

Ma olen oma viimaste kuude patustamised ja mitte nii tervislikud eluviisid ajanud kõik väsimuse ja stressirohke aja kaela. Olingi väsinud ja oligi stressirohke, aga see ei tähenda, et ma selle eest oma keha veelgi lisaks peaksin karistama. Sellest võib vist teha järeldused, et ma olen täiega emotsionaalne sööja. Kehv lugu on, et ma söön, kui olen stressis ja söön, kui tahan end millegi saavutamise eest premeerida. Ühesõnaga (kahe sõnaga) - söön pidevalt! Ilmselt oli osaliselt minu tagasilanguses süüdi ka see, et mingist hetkest mu kaal lihtsalt enam ei langenud, vaatamata tehtud pingutustele. See viis omakorda selleni, et ma ei näinudki enam vaeva, sest milleks pingutada, kui midagi ei muutu.

Viimase nädala jooksul olen üritanud end kuidagi kokku võtta, et vähemalt oma sünnipäevaks, aprilli lõpuks, saavutada oma kaalulangetusperioodi kõige väiksem number/parem vorm, mis eelmise aasta suve lõpuks saavutatud oli. 

Marianni postitus ja väljakuulutatud võistlus "Mallukaga vormi!" (LINK) tuli täpselt õigel ajal ja andis selle vajaliku motivatsioonilaksu, mida parasjagu vajasin. Ole sa tänatud! Rääkimata sellest, et välja on pandud eriti väärt auhinnad. Saatsin eeskujulikult pildi, mõõdud ja kaalunumbri ning asun LOODETAVASTI neid vähendama.

Minu teekond algab täna taas! Esimene vahepeatus on aprillis ja järgmine suve alguses!

2 comments: