3/21/16

Couleur Caramel | Smoothing Velvet Primer

Juba õige kaua on mul kasutuses olnud Couleur Caramel meigialuskreem ehk primer, millest ma veel juttu ei ole teinud. Pärast seda kui E.L.F.-i oma otsa sai, tahtsin soetada endale veidi sarnase konsistensiga, aga looduslikuma primeri. Uurisin internetiavarustes ringi ja otsustasin Couleur Caramel Smoothing Velvet matistava primeri kasuks.


Primer tuleb 30 ml tuubis, kuid minul on see kasutuses olnud juba üle poole aasta ja põhja ei paista kuskilt. Toodet kulub korraga vähe ja ma ei kasuta primerit pidevalt - vaid siis kui on kuskile välja/üritusele minek ja tähtis on, et meik püsiks veatult terve päeva. Smoothing Velvet primer sisaldab räni, mis peale kandes jätab naha eriti siidiseks, täpselt nii nagu mulle meeldib, et üks meigialuskreem käituks! Primeri peale on kerge ülejäänud kraami (jumestuskreem, puuder) kanda ja lõpptulemus jääb eranditult ideaalne. Mu nahk seda ei ole, seega primeri kasutamine aitab peita kõik ebatasasused ja suured poorid ning jätta mulje, et on. Couleur Caramel Smoothing Velvet primer on mul siiani aidanud üle elada kõik suuremad üritused ja hoidnud meigi heas korras kuni lõpuni. Väide, et toode on matistav, peab igati paika - kui tavaliselt hakkab mu T-tsoon läikima juba hiljemalt paari tunni möödudes, siis primerit kasutades näen ma ka koju jõudes päris hea (läikevaba) välja.


Lisaks ei saa mainimata jätta seda imelist pähklilõhna, mis primeril on... või meenutab see hoopis halvaad?! Igatahes on see nii mõnus, veidi magus aga naturaalne lõhn, mis võitis mu südame juba esimest korda korki avades!

Couleur Caramel tooteid ei ole testitud loomadel ja omavad ECOCERT sertifikaati!

Soetasin Smoothing Velvet meigialuskreemi Loodusilu poest Viljandis! Lisaks on võimalik primerit osta ka Loodusilu e-poest SIIT!

2 comments:

  1. Täiesti teemaväline, kuid minu pilgu haarasid kohe pajutudud su piltidel :) Tuleks nüüd vaid need soojemad ilmad ka !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, ma ajasin neid pajutibusid tükk aega maal mööda kraavi taga, et kolm oksa kokku saada. Kõik alles nii pisikesed ja kinnised :) Võiks tõesti soojaks minna, nii ootan juba!

      Delete