1/4/17

Cybercat | Uued kiharad!

Viimati sattusin oma väikesesse blogipesasse oktoobris, jah? Head uut aastat! :D Eks ma üks kadunud hing olen oma ülejäänud tegemiste kõrvalt ja ma ei hakka valetama, ilmselt läheb samas tempos edasi. Aeg-ajalt proovin teieni ikka midagi põnevat tuua ja anda märku, et olen jätkuvalt elavate kirjas.

Mitmed on huvi tundnud, kuidas mul tätoveeringu eemaldamine läheb. Well, täitsa pooleli on kogu protsess, nii et hetkel tiksun on pooleldi värvi kaotanud lärakaga. Võib juhtuda, et pöördun tulevikus mõne teise teenusepakkuja juurde. Lihtsalt sel põhjusel, et Decus ilukliinikus on korduvalt, minu andmetel, toimunud juhatuse vahetus ja keegi neist ei jaga matsu, millised kokkulepped on sõlmitud. Seega olen tunda saanud parajat solgutamist. Paar kuud tagasi teatasid, et ikka ootavad mind eemaldamist jätkama, aga ma ei lubanud neile midagi. Eks näis. Millalgi räägin sellest lähemalt.

Mitte sellest ei tahtnud ma täna tegelikult kirjutada, vaid sellest, et mul on uued juuksed! Nimelt olin mina see õnnelik neiu, kes Malluka blogist endale juuksepikendused+jumestuse+pildistamise võitis! Pähe said slaavi keratiinkinnitusega juuksepikendused, pikkusega 60 cm, 105 salku ning paigaldus leidis aset Cybercat ilusalongis Tallinnas. Juuksepikenduste paigaldajaks oli Sirli, kes tegi suurepärast tööd ja jättis väga meeldiva mulje! Ilmselt rohkem rahul ei saakski olla, sest loosimise hommikul mokaotsast mainisin õele, et selle võiks küll ära võita! Ilmselt ei tule kellelegi üllatusena kui palju ma pikki juukseid armastan ning kui lühikesed ja alles vaikselt taastumas mu enda omad on. Pildistamine koos jumestusega leiab aset ilmselt kas jaanuari lõpu poole või veebruari alguses.Juuksed on tõeliselt loomulikud ja pehmed, täpselt nagu enda omad ning uut aastat võtsin vastu juba kaunite pikkade kiharatega! 

Aitäh Mariann & Cybercat ilusalong!

4 comments:

 1. Ma ikka ja jälle käinud ka blogis kiikamas, et kas tätoveeringu eemaldamisest uusi kirjutisi. Mul lihtsalt tekkis huvi, et kuidas ikkagi see Decuse laser eemaldab tätoveeringuid. Iga laser on erinev ja mul endal peale seal käimist tekkis vähe kahtlus asjas.

  ReplyDelete
 2. Tere Kairi, Sul on hea blogi ja olen häid soovitusi saanud siit, võiksid jätkata toodete arvustustega. :) Tahtsin öelda, et sul on hetkel huvitav toon juuste. Kas juuksuris tehtud Ombre või isetehtud, ja kui ise siis missuguse värvi/tooniga? Edu edaspidiseks.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh, proovin mõnikord ikka midagi teieni tuua, kahjuks kiire elutempo on teinud oma korrektuurid ja blogi jaoks enam suurt aega ei jää! Olen lasknud oma täiesti heledal toonil välja kasvada ja aeg-ajalt juukseid triibutanud juuksuri juures heledate ja tumedate toonidega. Hetkel on juuksed umbes 10 cm täielikult välja kasvanud ja enda tooni. Ehk otste poolt on heledam, keskelt triibutatud ja juured täitsa enda loomulikku tooni :)

   Delete